Nieuws – Logopedie De Dukdalf – Middelburg

Logopedie De Dukdalf

Header afbeelding

Adresgegevens

Nieuwe Haven 37
4331JZ Middelburg

Telefoon: 06 57 58 77 33

De logopedist

Mijn naam is Paulien Keim.

Als logopedist bied ik in mijn praktijk therapie en advies aan mensen die problemen ondervinden bij het communiceren.

Meer over Paulien Keim >>

Openingstijden

Dinsdag: 08:30 tot- 12.00
13.00 tot- 21:00
Woensdag: 8.30 tot- 12.00
13.00 tot- 18.00
Vrijdag: 08:00 tot- 12.00
13.00 tot- 18:00

Nieuws

Logopedie behandeling online in verband met Corona virus

In verband met de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld wordt logopedie online gegeven indien mogelijk. Indien gewenst wordt de logopedie behandeling in de praktijk gegeven.
Voor de locatie Holtkamp school geldt dat ouders de logopedie behandeling online kunnen volgen. Ik respecteer de regels van school om de ouders niet in school toe te laten.
Het RIVM is duidelijk in zijn adviezen, we moeten met z’n allen voor elkaar zorgen.

De logopedie behandelingen die online aangeboden verlopen meest via Clickdoc (AVG proof). Indien dit voor u niet mogelijk is overleggen we een ander online communicatiemiddel. Het is zeer onduidelijk hoe lang deze situatie zal voortduren.

Zoals mijn cliënten onder u weten heb ik eigenlijk al mijn materialen online beschikbaar, ook voor uitspraak oefeningen heb ik LogoArt Online waarvoor u een eigen leeromgeving code krijgt (de oefeningen worden dan specifiek voor uw kind klaargezet). Voor de oefeningen van de Zinsbouw zijn powerpoints via de website te downloaden (u krijgt de betreffende link tijdens de les gemaild).

Ik werk volgens de regels die de zorgverzekeringen ten aanzien van het geven van telelogopedie hebben aangegeven. De regels zijn aangepast in verband met deze crisisperiode. Ook al bestand er nog geen behandelovereenkomst, ik mag telelogopedie behandelen.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden telelogopedie, mogelijk tegen gereduceerd tarief. Er wordt geen aanvullend tarief aan u doorberekend.

Heeft u vragen? Neemt u gerust contact met mij op. Via mail keim.logopedie@planet.nl, Whatsapp of per telefoon 06 57 58 77 33.